Atentie soferi! In Pasul Prislop vizibilitatea este redusa de ceata, respectiv ninsoare viscolita sub 80 de metri

Vizibilitate redusa de ceata in Pasul Prislop. Circulatia rutiera pe sectoarele de drumurile nationale se desfasoara in zonele de ses si de deal in conditii normale. Nu au fost semnalate probleme.

La aceasta ora ninge slab in Pasul Gutai, intre km 20 si km 32. De asemenea, ninge in Pasul Prislop, intre km 156 sin km 180. Pe Dealul Stefanitei cad precipitatii sub forma de lapovita. Atentie soferi! In Pasul Prislop vizibilitatea este redusa de ceata, respectiv ninsoare viscolita sub 80 de metri, intre km 170 si km 180. Vantul prezinta intensificari cu viteze de pana la 40 lm/h.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este umed in zonele de ses si de deal. In varful Pasului Gutai exista pe partea carosabila zapada depusa. In Pasul Prislop, intre km 176 si km 180, stratul de zapada framantata depus pe partea carosabila masoara pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu utilaje si au imprastiat 1,5 tone sare in Pasul Prislop, respect o tona de sare pe Dealul Stefanitei.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.