SEKY


Acasă Politica Au fost alegerile din SUA fraudate? VEZi cum ar putea deveni Clinton...

Au fost alegerile din SUA fraudate? VEZi cum ar putea deveni Clinton președinte în acest caz

au-fost-alegerile-din-sua-fraudate-cum-ar-putea-deveni-hillary-clinton-pre-edinte_995623Au fost alegerile din SUA fraudate? VEZi cum ar putea deveni Clinton președinte în acest caz

Un grup de activiști i-au cerut lui Hillary Clinton să conteste rezultatul alegerilor, spunând că votul din trei state ar fi fost piratat

Publicație Daily Express informează într-un articol publicat pe pagina sa de web, că Hillary Clinton ar putea smulge încă președinția #SUA din mâinile lui Donald Trump, dacă ar cere să fie renumărate voturile din statele Wisconsin, Michigan și Pennsylvania, după o răsturnare de situație spectaculoasă provocată de avocați electorali și specialiști în calculatoare, care au făcut dezvăluiri importante, relativ la modul de desfășurare al alegerilor prezidențialeîn aceste trei state.

Activiști, printre care avocatul pentru drepturile votanților, John Bonifaz și directorul Centrului pentru Securitatea Computerelor și Societății de la Universitatea din Michigan, J. Alex Halderman, s-au întâlnit cu președintele de campanie electorală al doamnei Clinton, John Podesta, și consilierul general de campanie Marc Elia, pentru a vorbi despre concluziile trase în urma investigațiilor făcute de ei, joia trecută.

Hillary Clinton a primit cu șapte la sută mai puține voturi în districtele din Wisconsin care au folosit mașinile electronice de vot, spre deosebire de zonele unde au fost folosite scanere optice sau buletine de hârtie, potrivit constatărilor făcute de aceste grupuri. Fostul Secretar de Stat ar fi pierdut circa 30.000 de voturi în districtele respective, în cazul în care ar fi adevărată constatarea făcută. Candidata la președinție, acum în vârstă de 69 de ani, a pierdut la o diferență de doar 27.000 de voturi. Cu toate că nu este o dovadă directă că alegerile au fost fraudate, este un model care ar fi trebuit analizat, pretinde grupul.

 Trump a câștigat în statele Wisconsin și Pennsylvania, state în care democrații au învins în anul 2012, în timp ce în Michigan nu a fost încă validat candidatul câștigător. Timpul se scurge pentru Hillary Clinton, iar dacă vrea să facă un ultim efort în lupta pentru câștigarea Casei Albe, termenele limită pentru depunerea unei cereri de renumărarea a voturilor, în Wisconsin este vineri, în Pennsylvania, este luni și în Michigan este miercurea viitoare, potrivit publicației New York Magazine.

Înainte de victoria sa uimitoare asupra lui Hillary Clinton, Trump s-a antepronunțat declarând că alegerile vor fi „fraudate” în favoarea adversarei sale și chiar a admis că nu va accepta rezultatul alegerilor, lucru care este împotriva tradiției prezidențiale din Statele Unite ale Americii. Situația s-ar putea întoarce acum ca un bumerang împotriva sa dacă Hillary Clinton va cere renumărarea voturilor în statele respective.

Suspiciunile de fraudă sunt cu atât mai mari, cu cât în timpul alegerilor, guvernul rus a spart rețeaua de calculatoare a Partidului Democrat într-un atac cibernetic de proporții, care viza atât informații despre #Donald Trump, în cazul în care acesta devenea următorul președinte al SUA, dar și informații despre Hilary Clinton și staff-ul său de campanie electorală. Președinta Comitetului Național Democrat, Debbie Wasserman Schultz a declarat: „Când am descoperit intruziunea, am tratat acest lucru ca pe un incident extrem de grav. Echipa noastră s-a mobilizat cât de repede a putut pentru a elimina intrușii și a securizat rețeaua”.

Această nouă informație, combinată cu cele 1,7 milioane de voturi în plus date de votul popular, i-ar putea da o nouă șansă lui Hillary Clinton să ajungă la Casa Albă. Întrebarea care se pune este dacă va dori să profite de acest fapt, sau își va recunoaște înfrângerea. #alegeri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.