Au fost prinşi hoţii care au furat motocicleta din parcarea unui hotel la Vişeu de Sus!!!

suspect-furtFurt de motocicletă clarificat de poliţiştii din Vişeu de Sus

La data de 21 iunie a.c., poliţia a fost sesizată că, din parcarea unui hotel din localitatea Vişeu de Sus, a fost sustrasă o motocicletă în valoare de aproximativ 5000 de euro.

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare şi investigare şi, în scurt timp de la reclamarea faptei, au identificat doi tineri bănuiţi de comiterea furtului, unul de 23 de ani, din Săcel, cu antecedente penale iar celălalt de 26 de ani, din Moisei.

VEZI:Material lemnos transportat fără documente legale confiscat de poliţişti la Borşa, Cavnic şi Săcel !

Investigaţiile poliţiştilor au relevat că, în noaptea de 20/21 iunie a.c., în jurul orei 01.30, cei doi au sustras motocicleta pe care au transportat-o cu un autoturism condus de tânărul de 23 de ani, care are dreptul de a conduce anulat în urma săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Poliţiştii au recuperat motocicleta, care a fost predată proprietarului, şi au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi bănuiţi. Ei urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor autoturismul cu care a fost transportată motocicleta furată.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis.

forto:arhiva

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.