Audiențe acordate maramureșenilor mâine, 22 ianuarie de către reprezentanții instituției Avocatul Poporului la Palatul Administrativ

Reprezentanții Biroului Teritorial Cluj-Napoca, instituția Avocatul Poporului și Avocatul Copilului vor fi prezenți mâine, 22 ianuarie a.c., în municipiul Baia Mare și vor acorda audiențe maramureșenilor, în conformitate cu prevederile stabilite de legislația în vigoare cu privire la exercitarea atribuțiilor, între orele 11.00 și 13.00, în sala 105 a Palatului Administrativ.

În competenta instituției Avocatul Poporului intră petițiile care au ca obiect încălcarea drepturilor sau libertăților persoanelor fizice prin acte sau fapte administrative ale autorităților administrației publice sau prin actele administrative ale regiilor autonome. Se pot adresa reprezentanților instituției orice persoană fizică, precum și societățile comerciale, asociațiile și orice alte persoane juridice.

Cetățenii care doresc să fie primiți mâine, 22 ianuarie a.c., de către reprezentanții Avocatului Poporului se pot înscrie în audiență la telefonul 0262 215001 sau se pot prezenta la sediul Palatului Administrativ pentru a fi înscriși pe liste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.