Aur pentru Alex și Maya Rusu la DANCE FEST 2017 – CAMPIONATUL MONDIAL DE JUNIORI 2 LATINO 2017

În perioada 3-5 noiembrie 2017, sala Polivalentă din București a fost invadată de mii de dansatori, români și străini, cât și susținătorii acestora, pentru a participa la competițiile de prestigiu DANCE FEST – WDSF International Open, respectiv Campionatul Mondial Junior II Latino, organizate de Clubul de Dans Sportiv ALESSIA DANCE, în colaborare cu autoritățile locale, sub egida Federației Române de Dans Sportiv (FRDS) și a Federației Mondiale de Dans Sportiv (WDSF).

În cadrul acestor evenimente, Alex și Maya Rusu, reprezentanți ai clubului de dans RUS-TEAM Baia Mare, au reușit să își îmbogățească palmaresul cu alte 2 medalii de aur, de o importanță imensă, dovedind iar și iar calitățile superioare de dansatori, înnăscute și învățate de-a lungul anilor de antrenament.

Alex și Maya, provin dintr-o familie de dansatori, în care dragostea față de dans este transmisă din generație în generație. Crescând, practic, în sala de dans, atracția către lumea dansului competițional a fost una iminentă.

Cei doi, prin muncă necontenită, au ajuns într-un timp foarte scurt pe cele mai înalte trepte ale podiumului competițiilor naționale. Și nu s-au oprit. Au țintit mai sus, spre culmile dansului internațional – în tot acest timp, petrecând ore în șir în sala de antrenament ale clubului RUS-TEAM Baia Mare, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Cea mai recentă dovadă: cele două locuri întâi, amintite mai devreme – obținute la concursul internațional DANCE FEST 2017.

Deși la începutul drumului, talentații Alex și Maya Rusu, având deja un palmares bogat, prin perseveranță și cu plăcerea de a dansa, vor duce dansul românesc departe.

Felicitări Alex și Maya Rusu!

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.