Aurul European vine in Baia Mare!!!

13016697_1278564332172008_1537246622_oWeekend-ul acesta a avut loc, la Sala „Constantin Jude” din Timişoara, Campionatul European de Tineret Dansuri Standard, alături de concursul internaţional Timişoara Open Championship 2016.

Aproape 120 de sportivi de pe bătrânul continent au participat la Campionatul European de Tineret, fiecare ţară participantă fiind reprezentată de cele mai bune 2 perechi . În cadrul acestei competiţii, sportivii au dansat: vals lent, tango, vals vienez, slow fox şi quick step, in timp ce Federatia Mondiala de Dans Sportiv (WDSF) a asigurat o jurizare de inalta competenta, formata din 12 arbitrii din tari diferite.

PAUL REDNIC si ROXANA LUCACIU – campionii ROMANIEI, pereche care se afla de la inceputul anului 2016 pe prima pozitie in clasamentul mondial au pornit ca si favoriti in cursa pentru titlul european. Au dominat ringul de dans castigand in finala toate cele 5 dansuri obtinand astfel mult-râvnitul titlu de CAMPIONI EUROPENI la secțiunea tineret Standard. Astfel, Paul și Roxana reușesc să își mențină pozitia de lideri în ierarhia Mondială WDSF la categoria Tineret Standard. ROMANIA castiga pentru prima data in istorie titlul european si devine una dintre tarile cele mai importante pe harta dansului sportiv mondial.

Aceste rezultate, de lideri ai tuturor competițiilor la care au participat în ultima perioadă, vine ca o binemeritată răsplată pentru dedicarea și munca asiduă pe care o fac in fiecare saptamana impreuna cu antrenorii lor . Multumim clubului RUS TEAM din Baia Mare si d-lui antrenor RUSU ALEXANDRU care s-a ocupat zilnic de pregatirea lui PAUL incepand din anul 2008 pentru ca el sa atinga perfectiunea absoluta in arta dansului sportiv.

Urmatoarea competitie majora pentru tanara pereche este CAMPIONATUL MONDIAL care se va desfasura la inceputul lunii iulie in JAPONIA. Sa le uram succes si suntem convinsi ca vor reprezenta ROMANIA cu cinste si pe continentul asiatic.

Totodata, nu putem sa trecem cu vederea rezultatele exceptionale obtinute de o a doua pereche, legitimata la clubul RUS TEAM, si anume: Alex si Maya Rusu. Acestia au ajuns pe prima treapta a podiumului la categoria Open International Juvenile 2 Standard, respectiv, pozitia secunda la categoria Open International Juvenile 2 Latino, in cadrul concursului international Timisoara Open Championship 2016. Cu toate ca sunt, relativ, la inceputul vietii competitionale, reusesc cu fiecare concurs la care participa sa se impuna mai puternic in fata perechilor adversare. Mentinand concentrarea si silinta cu care acestia se antreneaza vor ajunge cu siguranta viitorii campioni ai Romaniei.

Felicitări Rus Team! Ne-ați făcut o mare bucurie nouă, Românilor, prin rezultatul obținut!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.