Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la Săliștea de Sus. foto

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus au identificat în trafic un autoturism marca BMW 520D ce figurează ca fiind căutat de către autoritățile din Marea Britanie.

În data de 02 noiembrie a.c., în jurul orei 10.00, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, județul Maramureș, au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Săliștea de Sus, județul Maramureș, un autoturism marca BMW 520D.

Autoturismul era condus de către Ioan I., în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș. Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este semnalată ca “bun căutat pentru confiscare”, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie, în data de 10 octombrie 2018.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 69.900 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.