Autoturism căutat în străinătate, depistat la FRONTIERA. FOTO

Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit, la intrarea în țară, un cetățean român care conducea un autoturism marca Mercedes C180, în valoare de 93.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autoritățile germane.

În data de 10 decembrie 2017, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetăţeanul român G.B., în vârstă de 33 de ani, din județul Bistrița Năsăud, la volanul unui autoturism marca Mercedes C180, înmatriculat în Germania. În mașină se afla și deținătorul acesteia, M.C., în vârstă de 30 ani, domiciliat tot pe raza județului Bistrița Năsăud.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind căutată de autoritățile din Germania, alertă introdusă în noiembrie 2017, ca bun căutat pentru confiscare.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 93.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea până la finalizarea cercetărilor.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.