Autoturism marca Fiat Croma furat din Italia, depistat de poliţiştii de frontieră

furt minorPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea au depistat la intrarea în țară un autoturism marca Fiat Croma, în valoare de 20.000 de lei care era semnalat ca fiind furat din Italia.

În data de 24 februarie a.c., în jurul orei 2.00, pe sensul de intrare în România la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean din Republica Moldova care conducea un autoturism marca Fiat Croma, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei.

La efectuarea controlului polițiștii de frontieră au efectuat verificări ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca furat încă din anul 2013.

Conducătorul auto, Alexandru P. de 27 de ani, a declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat.

Mașina, în valoare de peste 20.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul poliţei de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.