Av. Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației :  Implica-te și tu! Arată că îți pasă. Stai ACASĂ!

Av. Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Marmației :  Implica-te și tu! Arată că îți pasă. Stai ACASĂ!

“Dragi sigheteni,

Având în vedere că de astăzi, de la ora 12:00, a intrat în vigoare Ordonanța Militară nr. 3 care pe fondul creșterii numărului de infecții cu virusul COVID-19 ne restrânge libertatea de mișcare pentru a preveni răspândirea acestui virus atât de periculos, am considerat că pe lângă celelalte mijloace de informare ( TV, radio, internet) ar fi util ca panourile publicitare din oraș să conțină informații utile care să ne ajute să ne ferim de coronavirus.

În această perioadă trebuie să fim foarte atenți la persoanele cele mai vulnerabile, persoanele vârstnice, să le ajutăm să își procure mâncare și medicamente dar și să le informăm cum trebuie să se protejeze.

Vă reamintesc că circulația persoanelor peste 65 de ani în afara locuinței e permisă numai între orele 11 și 13 strict pentru cumpărături, asistență medicală sau alte nevoi urgente.

De asemenea vă reamintesc că cei care părăsesc locuința au nevoie de declarație pe propria răspundere.

Și nu uitați cel mai important mesaj. Implica-te și tu! Arată că îți pasă. Stai ACASĂ!” a menționat av. Daniela Onița Ivașcu, președinte PNL Sighetu Maramației.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.