Av. Onița Daniela Ivașcu a depus jurământul pentru un nou mandat de consilier local al Municipiului Sighetu Marmației!

Av. Onița Daniela Ivașcu a depus jurământul pentru un nou mandat de consilier local al Municipiului Sighetu Marmației!

Av. Onița Daniela Ivașcu a depus jurământul pentru un nou mandat de consilier local, pe listele PNL Sighetu Marmației. Mesajul pe care l-a transmis noului primar și noului consiliul local e unul optimist în care cetățenii vor avea un sprijin permanent pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă comunitatea sigheteană.

A trasmis un mesaj de solidaritate , de parteneriat și bună colaborare.

“Vă mulțumesc pentru încrederea acordată candidaților liberali. Multumesc pentru cele 3786 de voturi pe care mi le-ati acordat.

Noul primar și noul Consiliu Local Sighet a fost investit astăzi în funcție. Din acest moment noi, aleșii locali, trebuie să lăsăm toate orgoliile la o parte, să dezbrăcăm haina politică și să punem umărul la dezvoltarea acestei comunități.

Consider că toți trebuie să înțelegem că Primăria nu aparține unui grup de interese ci locuitorilor municipiului Sighetu Marmației.

Îl asigurăm pe noul primar că în noi, reprezentanții PNL Sighet, va avea un sprijin constant și consecvent în tot ceea ce înseamnă proiecte de dezvoltare a municipiului Sighetu Marmației.

Ne dorim o bună colaborare pentru dezvoltarea orașului nostru.

Cetățenii trebuie să fie pe primul loc!” a menționat av. Daniela Onița Ivașcu, consilier local

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.