Av. Onița Daniela Ivașcu, candidat la primăria Sighetu Marmației: cetățenii plătesc impozit de zonă B iar condițiile de trai lasă de dorit!

Av. Onița Daniela Ivașcu, candidat la primăria Sighetu Marmației: cetățenii plătesc impozit de zonă B iar condițiile de trai lasă de dorit!

Av. Onița Daniela Ivașcu a bătut la pas toate cartierele din Sighetu Marmației. Deși suntem în 2020 ,administrația locală a fost inexistentă pentru o parte dintre locuitori.O prioritate pentru av. Onița Daniela Ivașcu , ca viitor primar, o va reprezenta rezolvarea problemei canalizării în aceste zone precum și introducerea rețelei de apă în toate gospodăriile și nu în ultimul rând lucrări de refacere a podurilor, lucrări de asfaltare a tuturor străzilor din această zonă precum și asigurarea tuturor facilităților pentru un trai decent și civilizat.

“În anul 2020 în Sighetu Marmației încă există străzi care nu sunt racordate la rețeaua de canalizare, nu beneficiază de asfalt, ba mai mult și apa menajeră și potabilă lipsește din multe gospodării. Administrația locală a uitat că și în aceste zone locuitorii plătesc taxe și impozite la bugetul local iar condițiile în care trăiesc sunt de ev mediu. Probleme majore în ceea ce privește infrastructura și canalizarea există pe multe străzi din municipiul Sighetu Marmației unde cetățenii plătesc impozit de zonă B iar condițiile de trai lasă de dorit.

Se impun intervenții rapide și calitative pe străzile Titu Maiorescu, Dobrogeanu Gherea, Vasile Ilea, Tractorului, Locul Târgului, Doboieș, Valea Cufundoasă, Muzeului, Mocăniței, Valea Mare, Dealul Cetății, Câmpu Negru, Lazu Șesului și nu numai, atât în ceea ce privește lucrări de canalizare, alimentare cu apă a gospodăriilor cât și asfaltarea acestor zone.

O atenție deosebită trebuie acordată și zonelor considerate periferice, având în vedere faptul că și locuitorii acestor zone sunt cetățeni ai municipiului Sighetu Marmației. Iapa, Valea Hotarului, Cearda, o prioritate o va reprezenta rezolvarea problemei canalizării în aceste zone precum și introducerea rețelei de apă în toate gospodăriile și nu în ultimul rând lucrări de refacere a podurilor, lucrări de asfaltare a tuturor străzilor din această zonă precum și asigurarea tuturor facilităților pentru un trai decent și civilizat. Și în aceste zone ne dorim extinderea rețelei de gaz.

Șugău, o zonă cu un mare potențial turistic care însă este deficitară la capitolul infrastructură, și în această zonă existând probleme majore privind alimentarea cu apă a gospodăriilor, canalizarea și lipsa asfaltului. Se impune intervenirea cu prioritate și în această zonă, care a fost în ultimii ani neglijată.

Zona Locul Târgului, Doboieș , Cămara este și ea deficitară în ceea ce privește infrastructura și canalizarea. Chiar dacă în zonă au mai fost intervenții din partea autorității publice locale, lucrările de asfaltare nu au fost continuate și în multe locuri există probleme cu canalizarea. Și pentru această zonă se impune extinderea rețelei de gaz.

Valea Cufundoasă, Câmpu Negru, Dealul Cetății, zone în care intervențiile autorității locale în ultimii ani au fost reduse și deficitare iar acest lucru se vede. Reparațiile care s-au efectuat pe drumurile din aceste zone au fost provizorii și nu au rezolvat cu adevărat problema infrastructurii. De cele mai multe ori în sezonul ploios sau în vreme de iarnă drumurile devin impracticabile, de aceea se impun lucrări serioase și calitative.” a menționat av.  Daniela Onița Ivașcu

Comandat de PNL, Executant: Maramures Jurnal SRL, cod AEP- 21200012.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.