Av. Onița Daniela Ivașcu : prin proiectele inițiate am reușit să aduc decență și respect în rândul micilor producători. Piața  amenajată din cartierul Cuza Vodă este o dovadă a faptelor mele!

Av. Onița Daniela Ivașcu : prin proiectele inițiate am reușit să aduc decență și respect în rândul micilor producători. Piața  amenajată din cartierul Cuza Vodă este o dovadă a faptelor mele!

Cel mai implicat consilier local, av Onița Daniela Ivașcu a reușit în cei 4 ani de mandat să miște lucrurile  într-o direcție pozitivă.

Prin proiectele de hotărâre ale Consiliului local,  pe care le-a adus în fața consilierilor, s-au aprobat hotărâri a căror rezultat a dus la creșterea nivelului de trai în Sighetu Marmației.

Un astfel de proiect a fost și reorganizarea pieței din cartierul Cuza Vodă, dacă inițial micii producători își prezentau marfa, într-un mod rudimentar și arhaic pe jos, iată că acum proiectul “Condiții decente pentru producătorii agricoli” inițiat de av. Daniela Onița Ivașcu a determinat autoritățile să amenajeze o mică piață cu 5 tarabe.

“Dedicat oamenilor, nu doar în campania electorală!Astăzi vă prezint un nou capital din raportul meu de activitate. Condiții decente pentru producătorii agricoli

În cartierul Cuza Vodă micii producători care vând legume, zarzavaturi, fructe sau diferite produse realizate de ei nu mai au marfa așezată pe jos pentru că în această zonă a fost amenajată o mică piață cu 5 tarabe.

Am prezentat această problemă în Consiliul Local și am depus o solicitare de înființare a unei mici piețe în zonă, semnată de mai multe persoane.

Aceasta este dovada că dacă vrei se poate și că este nevoie doar de implicare din partea administrației locale.

Mă bucur că acești comercianți pot să își vândă acum produsele pentru care lucrează atât de mult în condiții decente.” a menționat  candidatul la Primăria Sighetu Marmației, av. Onița Daniela Ivașcu.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.