Avertisment SUMBRU: Cursul la euro va trece de 5 lei. Vezi de când…

Avocatul Gheorghe Piperea avertizează în privința problemelor financiare pe care românii le vor avea anul viitor, atunci când costul creditării va crește vertiginos, iar marile bănci vor continua să facă profituri uriașe pe spatele românilor.

„În timp ce debitorii români asistă pasiv cum instanțele din București și din alte orașe mari resping pe bandă rulantă acțiuni în înghețarea cursului și se lametează pe facebook, spaniolii se bucură de efectele speței Andriciuc, o hotărâre obținută la sesizarea unei instanțe din România. Bine, unii sunt mai mult preocupați să nu piardă promoțiile de blecfraidai, ingnorând voioși capcanele plantate în contracte de (dez)onorabilii creditori. Se va vedea ce înseamnă riscul valutar și de dobândă doar prin iunie 2018, când cursul la euro va trece de 5 lei, iar robor va trece de 5%. Dar atunci va fi prea târziu. Cu soluțiile cimentate acum, banksterii vă vor râde în nas, voioși achizitori de credite ieftine. Iar vouă vă va rămâne vechea și mult încercata lamentație pe facebook.

O să mă întrebați ce e de făcut. Două chestii ar avea efect: boicotul și revolta administrativă și judiciară masivă contra celor care vă abuzează și înșeală. Nu veți face asta, însă. Pentru că, nu-i așa, lăcomia este bună, mulțimea își va revendica dreptul de a consuma pe credit. S-a mai întâmplat asta, când mă chinuiam să vă explic de ce e bună legea dării în plată. Tinerii frumoși și liberi mi-au organizat chiar proteste pe motiv că le „răpesc” dreptul de a se face captivi pe 30 de ani pentru a-și „cumpăra” pe credit colivii de 50-60 mp prin Programul Prima casă, colivie pe care o vor putea pierde la anul, odată cu dublarea ratelor. Rise up? Nope. Just hangin’ arround.”, a scris avocatul pe contul său de Facebook.

sursa:stiripesurse.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.