Azi, un nou termen în procesul intentat de DNA primarului de Sighet, Ovidiu Nemeș, acuzat de abuz în serviciu! În al doilea dosar, la audieri sunt așteptați martorii!

ovidiu-nemes-67Azi, un nou termen în procesul intentat de DNA primarului de Sighet, Ovidiu Nemeș, acuzat de abuz în serviciu! În al doilea dosar, la audieri sunt așteptați martorii!

Primarul municipiului Sighetu Marmației, Ovidiu Nemeș are deschise, în acest moment, două procese penale la Tribunalul Maramureș, în ambele fiind acuzat de abuz în serviciu, pe teme diferite. Unul dintre procese are termen azi, iar în cel de-al doilea se așteaptă audierea martorilor, pe 22 octombrie 2015. Dosarul nr. 3828/100/2014 înregistrat de procurorii DNA la Tribunalul Maramureș, în data de 17 iulie 2014, are un nou termen azi, în jurul orei 11.00. În acest dosar, inculpați sunt Nemeș Ovidiu Gheorghe și Bărbuș Ioan, iar părți vătămate sunt municipiul Sighetu Marmației, prin Consiliul Local Sighetu Marmației și municipiul Sighet prin primar, viceprimar și consilierul local Mih Vasile.

În dosarul nr. 2357/100/2014, deschis la Tribunalul Maramureș, Secția penală, primarul municipiului Sighetu Marmației, Ovidiu Nemeș este acuzat de abuz în serviciu. Procesul deschis în aprilie 2014 a ajuns la audierea martorilor încuviințați, noul termen fiind stabilit pentru 22 octombrie 2015. ”Prin încheierea penală din 18 iunie 2014, Tribunalul Maramureș a respins ca nefondate cererile formulate de inculpații Nemeș Ovidiu Gheorghe și Bărbuș Ioan, prin avocații aleși. În baza art. 346 al. 2 Cod de procedură penală, constată legalitatea sesizării instanței prin rechizitoriul nr. 136/P/2013 al Înaltei Curți de Casație și Justiție, D.N.A. Serviciul Teritoriul Cluj – Biroul Teritorial Baia Mare privind pe inculpații Nemeș Ovidiu Gheorghe, Bărbuș Ioan și Dunca Diana Mihaela (…) trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Instanța a dispus începerea judecății în cauza privind cei trei inculpați”, reiese de pe portalul just.ro, Tribunalul Maramureș, în dosarul în care este inculpat Ovidiu Nemeș, primar al municipiului Sighetu Marmației.

Revenim cu amănunte.

Amalia Babici Man

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.