Bănuț pentru Suflețel, ediția 2014

banutClubul Rotaract Baia Mare organizează în fiecare an un spectacol caritabil în perioada sărbătorilor de iarnă, banii strânşi fiind folosiţi în scopuri de binefacere care diferă de la an, la an.

Împreună ajutăm anul acesta școala din Tulghieș cu o sursă de încălzire, așadar organizăm în acest scop spectacolul caritabil cu strângere de fonduri Bănuț pentru suflețel.


În cadrul evenimentului vă veți bucura de concert live Maria Răducanu, licitație de artă (ce include artiști care fac parte din clubul Rotaract Baia Mare, absolvenți ai facultăților de arte și lucrări realizate manual de către copii de la școala din Tulghieș), Târg de Crăciun, înmânarea burselor Rotary plus un moment surpriză.

Bănuț pentru suflețel este cel mai longeviv proiect organizat de Rotaract Club Baia Mare, acest an aflându-ne la cea de-a doisprezecea ediție. Astfel, evenimentul a devenit o tradiție atât pentru clubul nostru cât şi pentru băimăreni, care în prag de sărbătoare vin cu drag la spectacol.

BĂNUȚ PENTRU SUFLEȚEL, EDIȚIA 2014
Anul acesta ne îndreptăm atenția spre Școala Generală din Tulghieș, comuna Mireșul Mare din județul nostru și implicit spre cei 65 de copii care învață acolo cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani.


Scopul principal al proiectului Bănuț pentru Suflețel, ediția 2014 este dotarea școlii cu o centrală termică pe lemne şi atragerea atenției autorităților locale şi a opiniei publice în ceea ce privește starea acesteia si a altor scoli de acest fel.


Acest demers reprezintă un impuls în vederea mobilizării cât mai multor forțe care să vină în sprijinul celor 65 de copii care urmează școlarizarea în Tulghieș. Știm cu siguranta că ne bazăm pe sprijinul cadrelor didactice din comuna Mireșul Mare și pe cel al părintilor acestor copii. Sperăm din suflet că ne vom putea baza și pe ajutorul dumneavoastră pentru realizarea scopului propus.


Invitațiile se pot procura de la membri Rotaract, la Teatru Municipal Baia Mare din data de 12 decembrie, sau chiar de la eveniment. Costul unei invitații este de 25 RON.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.