Baia Mare a găzduit în perioada 14 – 16 februarie 2020, cea de – a  IX – a  ediție a Proiectului Educațional Național ,,Vis de iarnă”,

Baia Mare a găzduit în perioada 14 – 16 februarie 2020, cea de – a  IX – a  ediție a Proiectului Educațional Național ,,Vis de iarnă”, cuprins în C.A.E.N. 2020, organizat de Palatul Copiilor Baia Mare în parteneriat cu Școala Gimnazială George Coșbuc din Sighetu Marmației, care, așa cum era și firesc, a  valorificat potențialul creator al elevilor participanți din 21 de județe ale țării.
Sâmbătă, 15 februarie, a fost o zi cu totul și cu totul deosebită, o zi în care s-au prezentat o serie de lucrări, atât în cadrul Simpozionului de Creații Literare cât și în cadrul Secțiunii de Creații Artistice – lucrări tridimensionale și arte plastice, o zi… așa cum o numea doamna inspector școlar pentru activități extrașcolare, prof. Antoaneta Bolchis  „O ZI A EXCELENŢEI ÎN EDUCAȚIA NONFORMALĂ!”.
La deschiderea evenimentului, găzduită de Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”  ne – au onorat cu prezenţa doamna inspector școlar general, prof. dr. Anca – Minodora Costin –  Hendea, domnul inspector școlar general adjunct, prof. Ioan Muntean, inspector școlar pentru activități extrașcolare, prof. Antoaneta Bolchiș și doamna prof. Tompoș Claudia Oana, directorul Școlii Gimnaziale George Coșbuc din Sighetu Marmației.
Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără sprijinul și implicarea d-lui Primar al Municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheș, precum și susținerea reprezentanților Consiliului Județean Maramureș, respectiv a d-lui preșendinte Gabriel Valer Zetea, a d-lui vicepreșendinte Ioan Doru Dăncuș, a d-lui vicepreșendinte George Dumitru Moldovan, dar și a Instituției Prefectului Județului Maramureș prin d-l prefect Nicolae – Silviu Ungur.
Sincere felicitări copiilor și profesorilor coordonatori pentru rezultatele obținute. De asemenea sincere felicitări colectivului de cadre didactice care au fost implicate în organizarea acestei manifestări.
Prof. dr. Ion Iuga
Director Palatul Copiilor Baia Mare
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.