Baia Mare Air Show 2014 – Autobuzele vor pleca sâmbătă, 25 octombrie, la orele 9:00 şi 10:00 din trei staţii diferite

Aeroportul Internaţional Baia Mare va găzdui, pe 25 octombrie, mitingul aviatic Baia Mare Air Show 2014. La eveniment vor lua parte paraşutiştii şi piloţii de la Aeroclubul României, cu formaţiile de zbor: Hawks of Romania, Blue Wings, Vulturii Tricolori, The Pelicans şi White Wings. Pasionaţii de acrobaţii aeriene vor putea admira aeronavele Extra 3001 şi Zlin 142, aeronavele ultrauşoare Ikarus, planoare de acrobaţie şi şcoală şi balonul cu aer cald. La eveniment vor participa şi Forţele Aeriene Române, cu aeronave MIG 21 şi IAR 330 PUMA.

Spectatorii, care sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la acest eveniment, vor avea parte de zboruri de agrement, salturi în tandem cu paraşuta si plimbări cu balonul cu aer cald, contra cost.

Evenimentul este organizat de Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare, Coaliţia pentru Baia Mare, Aeroclubul României, Aeroportul Internaţional Baia Mare şi Emaramureş.

Băimărenii care doresc să participe la acest eveniment trebuie să ştie că pot ajunge la Aeroportul Internaţional Baia Mare cu mai multe curse speciale. Autobuzele vor pleca sâmbătă, 25 octombrie, la orele 9:00 şi 10:00 din staţiile de la Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, de la Buclă (Universitate) şi de la Autogară, cursele fiind gratuite. Returul se va face, de la Aeroportul Internaţional Baia Mare, la orele 12:00, 13:00 şi 14:00. Spectatorii care doresc să ia parte la acest eveniment sunt sfătuiţi să profite de aceste curse gratuite pentru a evita ambuteiajele din trafic dar şi aglomerarea parcărilor din zona aeroportului.

Mitingul aviatic va debuta la ora 10:00, iar intrarea spectatorilor este liberă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.