„Baia Mare Champions Trophy” – Ziua a doua!

Ziua a doua. Turneul de la Baia Mare. Echipa favorita are meci. Baimarenii asteapta meciul. Meciul e seara. Chiar ultimul meci al zilei.

Cu putin timp de inceperea partidei.

Baimarenii din toate colturile orasului se indreapta catre Sala Sporturilor ,,Lascar Pana’’. Foarte multi tineri.Vrajiti de spectacolul de la primul meci, asteapta spectacolul din meciul cu echipa rusa. Sunt entuziasti.Pot povesti pe unde vor merge, dupa un timp, de marea echipa a orasului Baia Mare. Vor avea ce povesti. Poate unii sunt studenti la Cluj, se vor mandri cu orasul lor, cu echipa noastra.  Unii sunt in vacanta in alte centre universitare, la fel, vor avea ce povesti, de spectacolul realizat meci de meci de echipa locala.Seniorii, se indreapta catre Sala. Vor povesti nepotilor de ispravile fetelor noastre. Chiar indragostitii, sunt prezenti. Unii se saruta, sub privirile celor prezenti in drum spre meci.

Toata lumea, asteapta scor fluviu. Diferenta mare.

Incepe meciul. Echipa este impinsa de la spate de public. Un singur cuvant se aude: HCM, HCM! Nu se poate reda in cuvinte, atmosfera de la meci.

Fetele cedeaza initiativa si rusoaicele profita. Pentru putin timp. Toata echipa se mobilizeaza. In sfarsit momentul dificil a fost trecut.  Sa vina golurile. Si golurile sosesc. Echipa rusa incearca sa tina pasul, dar nu reuseste. Sfarsit de prima repriza.

Spectatorii uita de grijile cotidiene, chiar de toate. Au pe buze, doar cuvinte de lauda. Cuvinte de lauda, la adresa echipei . Nici nu se putea altfel.

Repriza a doua. Creste diferenta. Suficient. In poarta Ungureanu face minuni. Echipa rusa, este constienta de victoria echipei noastre.Incearca din rasputeri, antrenorul formatiei ruse, sa le explice jucatoarelor sale, cum sa opreasca echipa orasului, din drumul spre victorie, dar fara nici un rezultat.

Ne indreptam spre final. Echipa adversa inca mai crede in victorie. Se apropie de echipa noastra. Dar in poarta, este Paula. Spectatorii ii scandeaza numele.Final de meci. Victorie! Victorie!

Urmeaza alt meci, finala. Cu vicecampioana Ungariei. Echipa e pe val. Mare echipa are orasul acesta.

Nu peste mult timp incep competitiile oficiale. Vacanta se apropie de sfarsit. Chiar si in handbal.

Handbalul feminin romanesc, se poate mandri la nivel de cluburi, pe plan european cu: HCM Baia Mare!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.