Baia Mare: Condamnat pentru contrabandă

Ieri, 30 mai, poliţiştii Biroului Urmăriri au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Târgu Lăpuş pe numele unui băimărean de 41 de ani.

Bărbatul a fost condamnat la doi ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. El urmează să fie depus în Penitenciarul Baia Mare.

Cercetaţi pentru contrabandă

Două persoane sunt cercetate de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă după ce au fost depistate de poliţiştii Biroului de Ordine Publică comercializând ţigări de provenienţă ucraineană în Piaţa Izvoarele din municipiul Baia Mare. Într-un caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu în timp ce efectuau activităţi de patrulare în zonă, iar în celălalt caz, persoana a fost identificată în urma unui apel la 112 prin care se reclama faptul că un bărbat comercializează ţigări în faţa pieţei.

Asupra celor două persoane identificate, o femeie de 33 de ani din Baia Sprie şi un bărbat de 38 de ani din Baia Mare, poliţiştii au găsit 20 de pachete cu ţigări. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.