BAIA MARE: Fapte antisociale sancţionate de jandarmi

În acest sfârşit de săptămână jandarmii maramureşeni au desfăşurat acţiuni specifice pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică la nivelul judeţului nostru.

Potrivit competenţelor legale, jandarmii băimăreni aflaţi în patrulele de ordine publică au fost solicitaţi să intervină în diverse situaţii de încălcare a prevederilor actelor normative în vigoare. jandarmii au aplicat sancţiuni contravenţionale conform legii.

Vineri, 27 octombrie a.c., în jurul orelor 16:15 jandarmii au fost solicitaţi să intervină în staţia de autobuz din Piaţa Revoluţiei în Baia Mare, unde doi tineri din Baia Mare, unul cu vârsta de 23 ani iar celălalt de 29 ani, au tulburat ordinea publică prin strigăte şi larmă, prin injurii şi expresii jignitoare, deranjând trecătorii şi persoanele care erau în zonă. Celor doi tineri le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale cu amendă.

Sâmbătă, 28 octombrie a.c., în jurul orelor 20:10 efectivele de jandarmi aflate în serviciu au fost solicitate să intervină la un local situat pe strada Dobrogei din Baia Mare, unde doi bărbaţi din Baia Mare, unul de 29 ani iar celălalt de 33 ani, au refuzat să părăsească acel local la cererea îndreptăţită a barmanului iar la solicitarea jandarmilor aceştia au refuzat în mod constant să dea relaţii cu privire la identitatea lor. Şi celor doi li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale cu amendă.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.