BAIA MARE: Furt soluţionat de poliţiştii de investigaţii criminale la câteva ore de la comitere           

Ieri după-amiază, la ora 16.20, poliţişti Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt. Administratorul unui magazin situat pe bulevardul Traian din municipiul Baia Mare a declarat că în jurul orei 15.00, o persoană necunoscută a profitat de faptul că vânzătoarea a lipsit pentru câteva clipe, reuşind să sustragă 840 de lei.

În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la locul producerii faptei şi au demarat activităţile specifice de documentare şi cercetare. Operativitatea cu care aceştia au acţionat a dus la identificarea unui tânăr de 26 de ani din Hodod, Satu Mare, bănuit de comiterea faptei. În jurul orei 20.00 acesta a fost depistat pe strada 22 Decembrie din municipiu, asupra lui fiind găsită suma de 825 de lei. Astfel, banii au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a sătmăreanului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.