Băimărean reținut de polițiști pentru furt

La scurt timp de la sesizarea unui furt, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au identificat un bărbat din municipiu bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

La finalul săptămânii trecute polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt. Un băimărean în vârstă de 70 de ani a declarat că în timp ce se afla în Piața Izvoarele din municipiu, o persoană necunoscută a profitat de neatenția sa și i-a sustras telefonul mobil din buzunarul hainei.

La scurt timp de la sesizare, activitățile de cercetare și investigare efectuate de polițiști au dus la identificarea unui băimărean în vârstă de 32 de ani, bănuit de comiterea faptei. Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt și pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului.

Foto: Arhiva

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.