Băimărean reţinut pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată şi furt calificat

arestBăimărean reţinut pentru 24 de ore pentru tâlhărie calificată şi furt calificat

 Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani din Baia Mare, bănuit că ar fi comis infracţiuni de furt calificat şi tâlhărie calificată pe raza municipiului.

 În noaptea de 31.08/01.09 a.c., tânărul ar fi pătruns, prin spargerea unei ferestre, într-un centru comercial situat pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare, de unde a sustras mai multe ceasuri. Valoarea prejudiciului cauzat este de 700 de lei.

De asemenea, vineri, 04 septembrie, la ora 22.20, băimăreanul a profitat de faptul că uşa de acces a unui magazin de pe bulevardul Traian nu era asigurată cu sistem de închidere, a pătruns în interior şi, ameninţând-o  pe vânzătoare, a reuşit să sustragă suma de 500 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un băimărean bănuit de comiterea faptelor, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul a fost recuperat parţial.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.