Băimărencele vor să se încoroneze cu o victorie la Braşov

HCM Baia Mare a plecat azi spre Braşov, acolo unde mâine – de la ora 19.45, în a cincea etapă din Liga Naţională – campioana întâlneşte ASC Corona 2010. Nu este primul joc oficial disputat de către băimărence în acest sezon în sala sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, după ce HCM Baia Mare s-a impus cu 25-22 in faţa grupării HCM Roman în această sală, în 26 august, în Supercupa României.

Atât HCM Baia Mare, cât şi ASC Corona 2010 Braşov au contabilizat strict victorii în acest nou sezon de Ligă Naţională. Cel mai recent succes al celor de la HCM a fost repurtat pe propriul teren, în compania echipei Universitatea Neptun Constanţa, la scorul de 36-23. După o victorie la scor abordează şi echipa din Braşov întâlnirea de mâine, dat fiind că în etapa precedentă s-a impus cu 33-18  în deplasarea de la Mureşul Târgu Mureş.

„Trebuie să jucăm cât mai bine. Trebuie să dăm adversarului cât mai puţine culoare de a înscrie. Trebuie să jucăm foarte agresiv. Va conta foarte mult şi ce arbitraj vom avea. Va conta foarte mult şi cât de montate vor fi fetele: din punctul acesta de vedere, însă, nu este nicio problemă pentru că ele îşi doresc foarte mult să joace bine”, a spus antrenorul Costică Buceschi.

Partida (transmisă în direct de Digisport) va fi arbitrata de Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu din Constanţa.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.