Balul bobocilor de la Goldis

Balul Bobocilor a sosit azi si la Universitatea de Vest ,,Vasile Goldis” Baia Mare. Este evenimentul cel mai asteptat, dupa inceperea anului universitar.Pentru o seara, studentii lasa deoparte, caietele studentesti si cartile pentru o seara de distractie.

Raluca Nilas, esti sefa de an la Marketing anul intai si una dintre persoanele responsabile cu organizarea Balului Bobocilor de la UVVG Baia Mare. Cat de receptivi au fost colegii tai, ceilalti studenti, de la alte specializari la ideea organizarii Balului Bobocilor?
  Colegii mei impreuna cu ceilalti studenti de la diferite specializari au fost foarte entuziasmati de organizarea acestui bal , care le-a starnit curiozitate in ultimul timp .
Ce surprize le pregatiti celor care participa, atat in concurs cat si invitatiilor?
In legatura cu surprizele pentru participanti nu pot sa va dezvalui ce anume s-au pregatit , daca v-as spune nu ar mai fi surprize.
Descrie-mi un Bal al Bobocilor din liceul pe care l-ai urmat, care te-a impresionat in  mod special?
In liceul pe care l-am urmat eu si anume Liceul Tehnologic Octavian Goga Jibou , este foarte renumit pentru balurile care sunt oraganizate anual si la care am participat si eu in primul an de liceu .

Probele la care erau supusi concurenti erau bine gandite si totodata captau atentia publicului si a juriului. Ce m-a impresionat cel mai mult a fost proba de cultura generala care intotdeauna concurentilor le dadea batai de cap si  singura proba de la care invatau ceva, asta in cazul in care nu stiau raspunsurile la intrebarile adresate. Ce am mai remarcat este faptul ca jurizarea este una corecta . Juriul netinand cont de situatia scolara si aspectul fizic al concurentilor . Ei jurizau doar modul in care se descurcau concurentii la probele supuse.
Unde se va organiza acest eveniment?
Cat despre Balul Bobocilor de la UVVG Baia Mare,  pot sa va spun ca v-a avea loc in incinta mall-ului  Gold Plaza mai exact in Symphony Pub
Ce asteptari aveti de la acest eveniment?
Cu ocazia organizarii acestui eveniment , speram ca studentii universitatii noastre sa fie prezenti intr-un numar cat mai mare si tot odata studentii din primul an,  au ocazia de a face cunostinta si cu ceilalti studenti  din anul 2 sau 3 .
Un gand pentru cititorii Jurnalmm. Suntem singurii din presa locala care aducem in atentia publica evenimentul vostru.

Va multumesc pentru atentia acordata si sper ca pe viitor sa va mai tinem la curent si cu desfasurarea altor evenimente care implica studentii universitatii noastre .

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.