Balul inimilor: Elita băimăreană se reunește de Dragobete în cadrul unui eveniment caritabil

Balul inimilor: Elita băimăreană se reunește de Dragobete în cadrul unui eveniment caritabil

Rotaract TEAM Baia Mare organizează în 24 februarie ediția a III-a a evenimentului caritabil Balul Inimilor.  Proiectul a fost inițiat în urmă cu doi ani ani, ca urmare a campaniei Donează sânge salvează vieți. Pentru că la capitolul donare de sânge România se află pe locurile codașe din Europa, campania Donează sânge salvează vieți își propune crească numărul donatorilor de sânge, rezolvând astfel o problemă de actualitate. Proiectul a fost inițiat de către clubul Rotaract TEAM din Baia Mare, iar ulterior a fost preluat de toate cluburile Rotaract din România și Republica Moldova.

Balul inimilor este un eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru Centrul de Transfuzii Sanguine Maramureș. În urma evenimentului de  anul acesta, Rotaract TEAM își dorește să achiziționeze un scaun de afereză pentru centru și să construiască un website de calitate, astfel încât donatorii să aibă parte de o experiență cât mai plăcută și să vină în număr cât mai mare. În urma ediției de anul trecut a Balului Inimilor, Rotaract TEAM a investit 20.000 de lei în centrul de transfuzii, pentru renovarea acestuia și înlocuirea mobilierului.

Băimărenii se vor bucura de muzică de calitate, asigurată de trupa Remakers, iar atmosfera va fi întreținută de Bogdan Vlădău, cunoscut om din showbiz-ul românesc, care va fi şi prezentatorul evenimentului. Rotaract TEAM vă promite o seară minunată, plină de surprize si încărcată de emoții pozitive. Participanții la bal vor avea parte de o tombola cu multe premii, printre care și un City Break într-un oraș european oferit de Travel Point, și o licitație cu obiecte interesante.

Evenimentul va avea loc în sala Gold a coplexului Romanița, iar intrarea se face pe bază de invitație, cu taxă de participare de 300 RON / pereche. Confirmările se fac până în data de 22 februarie

Vă aşteptăm în număr cât mai mare!

Pentru mai multe detalii:

Brian Cristian, Responsabil PR

brian.cristian@rotaract.ro

0744279743

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.