Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi , ediția XXVI- 18 februarie 2017 -Eveniment de excepție organizat de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi, Maramureș

Balul Vânătorilor și Pescarilor Sportivi , ediția XXVI- 18 februarie 2017 -Eveniment de excepție organizat de Asociația Județeană a Vânătorilor  și Pescarilor Sportivi,  Maramureș

Un eveniment de excepție, balul,  organizat de Asociația Județeană a Vânătorilor  și Pescarilor Sportivi,  Maramureș are loc în 18 februarie  și  așa  cum e obiceiul ,  la finalul sezonului de vânătoare la mistreț.

Locația  balului este una de vis, va avea loc în sala Romanița Diamond a complexului Romanița  (Recea).

Voia bună va fi întreținută de Teatrul Municipal Baia Mare, secția Estrada care pregătesc  un show de excepție , cu participarea unor balerini profesioniști , solista de balet Rodica Dunca, 15 medalii de aur în palmares.

Nu lipsesc nici dansatori precum  Mădălina Mare și George Pop împreună cu formația Melody și solista Alina Moldovan .

Surprizele se vor ține în lanț, va fi o tombolă cu articole de vânătoare și pescuit ,de cea mai bună calitate , oferite de magazinul Vidra și articole de îmbrăcăminte oferite de magazinul Walter Bis.

Invitații se vor putea îndulci cu cele mai fine prăjituri oferite de Candy Bar Bizo.

Masa e organizată de Romanița Diamond din carne de vânat și pește, un meniu special oferit de bucătari de excepție.

Inscrierile se fac la Asociația Județeană a Vânătorilor  și Pescarilor Sportivi,  Maramureș  până la data de 10 febr 2017.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.