Bani pentru DC 56 Poiana Botizii, în Băiuț

Modernizarea drumului comunal 56, Poiana Botizii, este un proiect care a fost prins pe Programul Național de Dezvoltare Locală de Ministerul Dezvoltării Regionale. Cu o suplimentare a finanțării de 300.000 de lei și un total pentru anul 2014 de 800.000 de lei, acest drum începe să prindă contur în Băiuț.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, care s-a deplasat la ședința de Consiliu Local din Băiuț, a arătat că Țara Lăpușului a beneficiat de-a lungul anilor de o atenție scăzută din partea administrațiilor județene în raport cu importanța zonei și a oamenilor. ”Țara Lăpușului este centrul spiritual și religios fără de care Maramureșul nu ar mai fi același.

Tocmai de aceea, în anul 2014 am încercat, alături de administrațiile publice locale, să promovăm prin Programul Național de Dezvoltare Locală al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, proiecte care să fie finanțate cu sume consistente.

Administrația din Băiuț este printre primele care a înțeles rigorile de finanțare și a respectat criteriile OUG 28. Felicit echipa de consilieri locali pentru acest lucru și în special pe primarul Mihai Ceteraș”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea. Și senatorul Colegiului 2, Sorin Bota a dat asigurări că, în 2015, se va lupta și mai mult pentru ca noi proiecte să fie finanțate în Băiuț.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.