Bănuiţi de furt identificaţi de poliţişti

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii maramureşeni, aceştia au reuşit soluţionarea a cinci cazuri de furt şi furt calificat, de comiterea cărora sunt bănuite şapte persoane.

Un bărbat în vârstă 35 de ani din comuna Crucişor, judeţul Satu Mare, împreună cu un băimărean în vârstă de 31 de ani au fost identificaţi de poliţişti în timp ce încercau să valorifice cantitatea de 23 bucăţi tablă zincată, pe care au sustras-o din incinta unei societăţi de pe strada Mărgeanului din municipiul Baia Mare. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi a fost restituit părţii vătămate.

Un alt băimărean în vârstă de  41 de ani este bănuit de furtul sumei de 1000 lei din cutia de pomelnice a unui locaş de cult de pe bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare. Furtul a fost comis vineri, 15 august, în timpul zilei, când biserica era deschisă credincioşilor.

Un minor în vârstă de 14 ani din Borşa, împreună cu un tânăr în vârstă de 18 ani din aceeaşi localitate au pătruns noaptea prin efracţie în magazinul unei societăţi comerciale de pe strada Ştrandului, de unde au sustras bunuri şi deşeuri din cupru, în valoare de 1200 lei.

Celelalte două furturi au fost înregistrate la Dragomireşti, de unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a sustras un motoferăstrău dintr-o locuinţă improvizată în câmp, şi la Tăuţii Măgherăuş unde, dintr-o locuinţă, o minoră în vârstă de 16 ani a sustras un telefon mobil.

În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările cu autorii în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.