Bănuiţi de furturi identificaţi de poliţiştii sigheteni

furt catusePoliţiştii din Sighetu Marmaţiei au identificat patru persoane din Sighetu Marmaţiei, Săliştea de Sus şi Budeşti,bănuite de comiterea mai multor furturi. Valoarea prejudiciului cauzat este de peste 8000 de lei. Două dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore urmând a fi prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Ieri, 01 iulie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un minor de 15 ani şi alţi trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, bănuiţi că  în perioada  aprilie – iunie a.c., au sustras butelii din sediile mai multor societăţi comerciale.

De asemenea, aceştia au pătruns prin efracţie într-un imobil din Ocna Şugatag de unde au sustras  bunuri în valoare de 4500 lei, caz în care poliţiştii au reuşit recuperarea a 70 % din  prejudiciu.

Faţă de doi dintre aceştia s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.