Bătălia de la Gardul Înalt! Profesorii au fost răpuși de chiulangii: „Nici vaselina nu i-a oprit!”

Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” din Lugoj are parte de scene comice. Potrivit jurnaliștilor de la redesteptarea.ro, aceasta este instituția de învățământ în care elevii au reușit un record de absențe. În primele două săptămâni ale anului școlar, cei 806 elevi au făcut peste 1.800 de absențe.

Deși conducerea colegiului a anagajat chiar și o firmă de pază și a sperat că elevii nu vor mai chiuli, tinerii au găsit tot felul de metode de a pleca de la ore. Cei mai mulți sar gardul din spatele liceului, care are 2 metri înălțime și e asigurat inclusiv cu sârmbă ghimpată.

„Am luat doua tuburi de vaselina si am intins-o pe gard. Ne-am gandit ca poate daca se murdaresc, nu o sa se mai gandeasca sa chiuleasca. Ei nu pot sa inteleaga ca nu au voie sa sara gardul. Desi este stipulat in regulamentul de ordine interioara, li se atrage atentia in permanenta asupra faptului ca nu au voie si se expun riscurilor, acestia se pare ca nu pricep. Cel mai important pentru noi este ca se expun riscurilor, pot sa-si rupa coloana sau cine stie cu ce alte probleme se pot alege. Am incercat toate variantele posibile, insa, gardul fiind asa inalt si vechi, nu suporta suprainaltare, sa spunem ca mai punem cateva randuri de caramizi. Culmea este ca anul trecut am prins o fata care a sarit gardul, un gard de doi metri”, a declarat directorul Colegiului, Silvia Pop, pentru redesteptarea.ro.

Dar se pare, potrivit profesorilor, că nici vaselina nu a avut efect, pentru că elevii au preferat mai bine să-și murdărească haina și să o lase acolo decât să rămână la cursuri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.