Băutura care vindecă boli ale plămânilor. Calmează inflamațiile și tusea

Băutura care vindecă boli ale plămânilor. În sezonul rece și cel al gripelor, tot mai multe persoane caută să prevină ori să trateze cazurile ușoare de răceală prin metode cât mai naturale. Din fericire, natura ne oferă o multitudine de soluții.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna februarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Chiar dacă ești fumător, suferi de boli ale plămânilor sau pur și simplu vrei să previi problemele într-o perioadă în care răcelile și virusurile sunt frecvente, există o băutură care face minuni pentru plămâni, îi curăță și îi reface.

Băutura care vindecă boli ale plămânilor. Ingrediente:

– 2 cepe medii
– 500 ml apă
– 1 linguriță turmeric (2 g)
– 50 g rădăcină de ghimbir
– 2 lingurițe de miere (50 g)

Mod de preparare:

Se fierbe apa, după care se adaugă în aceasta ceapa întreagă și curățată, alături de ghimbir și turmeric. După ce au fost adăugate ingredientele, se lasă la fiert amestecul timp de aproximativ 40 de minute.

Ulterior, se lasă băutura la răcit timp de aproximativ o oră. Apoi, se filtrează băutura, se adaugă miere, consumul recomandat fiind de două linguri de trei ori pe zi, înainte de masă.

Turmericul este cunoscut pentru efectele sale benefice pentru sănătatea plămânilor, iar ghimbirul are proprietăți antiinflamatoare. De asemenea, mierea calmează inflamațiile în cazul unei răceli ori atunci când tușești.

Curcumina, antioxidantul regăsit în turmeric reduce inflamația la nivelul plămânilor și protejează astfel împotriva bolilor pulmonare. Totodată, turmericul previne și tratează infecții le de la nivelul căilor respiratorii.

Ghimbirul are efect în relaxarea bronhiilor și a eliminării secrețiilor de mucus, fiind un antiinflamator. Acest aliment este recomandat în cazul cazul tusei și a durerilor de gât, fiind astfel un dușman al răcelii și gripei.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.