Bea apă dimineața! 6 Motive pentru care apa te ajută foarte mult. Iată care sunt beneficiile unui pahar cu apă pe stomacul gol

Există o serie întreagă de beneficii datorate unui pahar cu apă pe stomacul gol, imediat după trezire.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Poate fi considerat și ca cel mai simplu mod de a face o schimbare pozitivă a stilului tău de viață, fără cheltuieli adiționale. Iată care sunt beneficiile unui pahar cu apă pe stomacul gol:

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

70% din corpul uman este format din apă, așa că este important să îl ajuți să funcționeze în mod corespunzător. Atunci când necesarul de apă al organismului nu este atins, te confrunți cu o varietate de consecințe negative pentru sănătate atât de termen scurt, cât și pe termen lung.

Printre consecințele pe termen lung ale deshidratării se numără și artrita reumatoidă, migrenele, colita, hipertensiunea, obezitatea, hemoroizii, cancerul de sân, tuberculoza pulmonară, sinuzita, pietrele la rinichi și cancerul uterin. Mai jos, ți-am enumerat modalitățile prin care un pahar cu apă pe stomacul gol te poate ajuta să fii o persoană mai sănătoasă:

1. Ajuți organismul să elimine toxinele

În timpul nopții, organismul se repară singur și curăță toxinele din corp. Atunci când bei apă pe stomacul gol dimineața, elimini aceste toxine dăunătoare, lăsând organismul sănătos. Consumul echilibrat de apă poate duce la creșterea numărului de celule musculare și celule sanguine noi.

2. Îmbunătățești metabolismul

Apa pe stomacul gol îți poate crește rata metabolismului cu cel puțin 24%. Este o practică importantă pentru persoanele care urmează o dietă strictă. O rată a metabolismului crescută are ca efect îmbunătățirea activității sistemului digestiv. Vei fi capabil să urmezi dieta mai ușor dacă digeri mai repede.

Apa băută imediat după trezire curăță colonul, ușurând absorbția nutrienților.

3. Reduci arsurile stomacale și indigestiile

Indigestiile sunt cauzate de aciditatea crescută din stomac. Arsurile stomacale apar atunci când există un reflux de acid în esofag. Însă, dacă bei un pahar cu apă după ce te trezești, acidul este diluat, iar problema rezolvată.

4. Previi pietrele la rinichi și infecțiile vezicii urinare

Consumul de apă pe stomacul gol este vital pentru prevenirea apariției pietrelor la rinichi și infecțiilor vezicii urinare. Acizii care duc la formarea pietrelor la rinichi sunt diluați de apa băută după trezire. Cu cât bei mai multă apă (în limitele normale), cu atât vei fi mai protejat de diferitele tipuri de infecții urinare cauzate de toxine.

5. Întărești sistemul imunitar

Apa pe stomacul gol poate, de asemenea, să ajute la curățarea și echilibrarea sistemului limfatic, ceea ce duce la întărirea sistemului imunitar. Un sistem imunitar puternic te va ajuta să te ferești de diferite boli și va preveni îmbolnăvirile dese.

6. Previi ridurile

Este cunoscut faptul că deshidratarea cauzează apariția prematură a ridurilor. Apa pe stomacul gol crește fluxul sanguin la nivelul pielii și o ajută să strălucească. Iar calitatea apei de a elimina toxinele va face pielea chiar și mai strălucitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.