Biciclistă de 12 ani, accidentată la Berbeşti

bicicletaIeri, în localitatea Berbeşti, a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia o fetiţă de 12 ani, ce se deplasa cu bicicleta, a suferit leziuni corporale.

Un sighetean în vârstă de 49 de ani a condus un autoturism pe DN 18 din localitatea Berbeşti. Pe o porţiune de drum în aliniament s-a angajat în depăşirea unei biciclete condusă de o fetiţă de 12 ani din localitate. În aceste circumstanţe, fetiţa a schimbat brusc direcţia de deplasare spre stânga, fără să se asigure şi fără să semnalizeze, şi a fost acroşată de autoturism.

În urma impactului, minora a fost proiectată în afara părţii carosabile, pe acostamentul din stânga direcţiei de mers, şi a suferit leziuni corporale. Ea a fost transportată la spital unde a rămas internată.

În momentul producerii accidentului, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor, în funcţie de cele constatate, să se dispună măsuri.

Foto: Arhiva

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Politia rutiera ar trebui sa se sesizeze in aceste cazuri, biciclistii creaza cele mai multe probleme in circulatie! 90% din participantii la trafic cu bicicletele nu au nici macar minimul de cunostinte legislative, nu se poate asa ceva! Fiind toata ziua in trafic, inca n-am vazut un biciclist sa acorde prioritate! Vi se pare normal, sa se circule pe drumurile publice fara sa se cunoasca regulile de circulatie???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.