Bilant al activitatilor desfasurate si al rezultatelor obtinute in 2014 de catre Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş

bilantAstăzi, 20 ianuarie 2015, în Sala de Festivităţi a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie, Dr. Viorica Marincaş, a prezentat activităţile desfăşurate şi rezultatele obţinute de poliţiştii maramureşeni în anul 2014.

La această activitate au fost invitaţi şi ne-au onorat cu prezenţa subprefectul judeţului Maramureş,  domnul Alexandru Bondrea, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, domnul Florin Deac, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, doamna Dana Borcuti, cât şi şefii structurilor din Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Apărării Naţionale reprezentate la nivel judeţean, alături de instituţiile cu competenţe în domeniul siguranţei naţionale.

În sală au fost prezenţi toţi membrii Consiliului de Conducere al inspectoratului: adjuncţii şefului inspectoratului, şefii de subunităţi, şefii secţiilor de poliţie rurală, şefii de structuri din cadrul inspectoratului şi subunităţi şi poliţişti din structurile operative.

Şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie, Dr. Viorica Marincaş, a prezentat auditoriului rezultatele obţinute de poliţiştii maramureşeni în anul 2014, pentru atingerea obiectivelor stabilite în urma prioritizării unui complex de măsuri stabilite

pentru înlăturarea riscurilor şi vulnerabilităţilor identificate în cadrul evaluărilor periodice efectuate şi a mulţumit colegilor săi, invitaţilor prezenţi şi colectivelor reprezentate de aceştia, pentru profesionalismul, disponibilitatea şi spiritul de echipă de care au dat dovadă în anul care tocmai s-a încheiat.

Un moment emoţionant în cadrul activităţii l-a constituit evocarea sacrificiului suprem al subinspectorului de poliţie (post mortem) METEŞ VASILE şi subinspectorului de poliţie (post mortem) BUD SEBASTIAN, ambii decedaţi în executarea unei misiuni specifice profesiei de poliţist. Tristeţea resimţită a fost estompată de faptul prezentării în faţa distinsei audienţe a noilor noastre colege, subinspector de poliţie Meteş Florina şi subinspector de poliţie Bud Ramona, soţiile celor doi eroi decedaţi, angajate ca ofiţeri în cadrul acestei unităţi de poliţie prin Ordin al vice-prim ministrului pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, domnul Gabriel Oprea.

După încheierea prezentării, atât reprezentantul Instituţiei Prefectului – Judeţul Maramureş, domnul Alexandru Bondrea, cât şi prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, domnul Florin Deac, în alocuţiunile domniilor lor, au apreciat eforturile depuse şi rezultatele obţinute de efectivele acestei unităţi de poliţie în anul 2014 şi, felicitând întregul colectiv, şi-au exprimat convingerea că şi în anul în curs eforturile poliţiştilor vor avea acelaşi ritm susţinut şi aceeaşi eficienţă ca şi în anul precedent.

Pentru exprimarea cât mai aproape de realitate a nivelului aprecierilor pe care le-a adresat poliţiştilor din subordinea sa, după terminarea expunerilor, şeful inspectoratului le-a înmânat celor care s-au distins în activitate pentru rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor și în pregătirea profesională, Semnul onorific În Serviciul Patriei, conferit acestora prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.