Bine ai revenit Aneta Pîrvuţ! „Sunt extrem de încântată de revenirea mea la HCM!”

parvutDupă ce în vara lui 2014 Aneta Pîrvuţ a fost împrumutată echipei SCM Craiova, extrema dreapta se întoarce pentru returul ediţiei 2014/2015 a Ligii Naţionale la HCM Baia Mare, echipă cu care a devenit campioană naţională la finele sezonului precedent. Aneta a mărturisit că revine cu bucurie la echipa cu care a semnat primul contract în iunie 2009 şi că abia aşteaptă reîntâlnirea cu suporterii băimăreni, pe care îi consideră minunaţi.

„Am revenit acasă. Mă bucur foarte mult că m-am întors. Sper să facem o treabă foarte bună”, a spus Aneta, care ar putea juca primul meci din 2015 pentru HCM tocmai împotriva grupării din Craiova, de la care a revenit în Baia Mare:”Pentru mine va fi un meci aparte. Am jucat pentru Craiova, este o echipă foarte bătăioasă, cu jucătoare tinere, dar sigur noi, cele de la HCM, vom câştiga acest meci! Sper că publicul mă va primi foarte bine. Chiar mi-a fost dor de Baia Mare şi de suporterii HCM-ului, care sunt minunaţi!”

Aneta Pîrvuţ a semnat primul contract cu HCM în 1 iunie 2009, fiind adusă în Baia Mare de la Milostars Drobeta Turnu Severin. Alături de HCM, Aneta şi-a trecut în palmares un titlu naţional câştigat în 2014 şi unul de vicecampioană obţinut în 2013. De asemenea, Aneta a câştigat cu HCM Cupa României în 2013 şi 2014, precum şi Supercupa în 2013.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.