Blestemul lui Emil Boc a lovit în noul PNL!(surse)

PNL-PDLLiderii noului PNL au anunțat că își doresc să preia guvernarea, ceea ce a aprins scânteia în interiorul vechiului PNL, dar și a vechiului PDL.

Deocamdată, cei din vechiul PNL ar fi de acord cu varianta Cătălin Predoiu premier, dar la formarea viitorului Guvern își vor cere partea leului.

Surse din PNL ne-au explicat însă că vor fi și condiții: ”Am cerut PDL să nu defileze tot cu vechii oameni din guvernarea Boc”. Se pare că miniștrii din perioada Emil Boc ar fi pe lista neagră și nu vor mai prinde un post în noul Guvern. Tocmai din acest motiv există liberali care strâmbă din nas la varianta Predoiu, care a fost ministru al Justiției în timpul guvernării Boc, dar se pare că în cele din urmă se va accepta compromisul.

De partea cealaltă, PDL a cerut ca miniștrii compromiși din perioada de guvernare USL să fie lăsați în afara garniturii guvernamentale.

Deocamdată, cele două partide vorbesc de liste negre și au început un război subteran prin care încearcă să-și taie partea leului la negocerile pe funcții. Din ambele partide concluzia este, însă, una simplă: ”Ne batem între noi, însă ultimul cuvânt îl va avea Klaus Iohannis”, ne-au explicat surse din PNL.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.