Blestemul lui Lermontov: Al Treilea Război Mondial va izbucni în 2014!

Altreilearazboimondial-680x365Cunoscutul astrolog rus Pavel Globa, care a prezis cu exactitate atacurile din 2001 asupra World Trade Center, a readus în atenție o prezicere pe care a făcut-o în urma cu 10 ani, spunând că anul acesta va izbucni al Treilea Război Mondial, scrie ziare.com.

În urmă cu patru ani, popularul astrolog a spus că Ucraina va înceta să mai existe. Conform acestuia, în 2014, Rusia va intra în război din cauza așa-numitului “blestem al lui Lermontov”, mai scrie ziare.com.

Globa spunea în urma cu 10 ani că Rusia va fi prinsă într-un război dur cu Siria, Iran, Azerbaijan sau Turkmenistan. El nu a amintit atunci și de Ucraina ca posibil adversar al Rusiei.

Astrologul crede că Mihail Lermontov a avut “viziuni întunecate” și, nu întâmplător, a scris poemul “Demonul”.  În anii care au celebrat nașterea sau au comemorat moartea poetului, Rusia a fost martora unor evenimente catastrofale.

Lermontov s-a născut în 1814 și, exact dupa un secol, a izbucnit Primul Război Mondial. Lermontov și-a pierdut viața într-un duel în 1841 și, după 100 de ani, Rusia era atacată de Germania nazistă.

În previziunile sale, Pavel Globa nu include Ucraina ca adversar principal al Rusiei în Al Treilea Război Mondial, însă îi acordă un rol important în aceste evenimente care, conform lui, se vor dezvolta anul acesta.

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.