Bogdan Tomoiagă – un tânăr candidat pentru viitorul maramureşenilor

Bogdan Tomoiagă s-a născut în Borşa. În 2008 a terminat Liceul cu Program Sportiv Baia Mare unde a activat ca sportiv de performanţă pentru trei ani. Bogdan a urmat cursurile facultăţii de business în cadrul Universităţii Babes Bolyai Cluj Napoca. Acum Bogdan locuieşte în Moisei. Cu toate că nu a lipsit tentaţia de a pleca peste hotare ca să profeseze, tânărul maramureşan a ales să deschidă o afacere împreună cu soţia sa. Împreună cu familia Bogdan deţine o afacere în domeniul textil. De asemenea se ocupă de cultivarea şi comercializarea de flori şi plante ornamentale.

Candidatul Alianţei Renaşterea Naţională doreşte să promoveze şi să sprijinească familia naturală aşa cum o cunoaştem toţi într-o vreme în care tot felul de surogate caută să ne impună un nou concept ireal. De asemenea, Bogdan Tomoiagă va milita pentru vieţile nounăscuţilor. România a ucis peste 23 de milioane de copii din 1989 până azi, care puteau fi valori naţionale la ora actuală pe toate domeniile. Valorile creştine sunt de asemenea o prioritate în viziunea candidatului ARN. Un popor ce se declară creştin, trebuie să şi demonstreze asta prin apărarea valorilor ce ne definesc. Bogdan Tomoiagă va lupta şi pentru o democraţie autentică.

“Fiind tânăr antreprenor am hotărât să intru în cursa electorală din dorinţa de a crea un viitor sigur pentru noi, copiii noştri şi familiile noastre”, a declarat Bogdan Tomoiagă, pentru Jurnal MM.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.