BOMBĂ! Unde şi-a ascuns Mărioara Zăvoranu AVEREA de frică să nu fie RISIPITĂ de fiica ei

oana-marioaraDeşi Oana Zavoranu spera la o avere colosala din partea mama ei, se pare că se va alege cu o sumă considerabil mai mică. Jurnalistul de investigaţii Mădălin Pribu a demonstrat în emisiunea Wowbiz, de la Kanal D, cum şi-a ascuns Marioara Zăvoranu averea de frica să nu fie risipită de fiica ei.

Jurnalistul susţine că suma pe care Oana urmează să o moştenească este una sub 10 milioane de euro, iar acesti bani sunt intr-o firma pe care vedeta va trebui sa o administreze pentru a scoate profit.

“Averea este sub 10 milioane de euro, dar nelichida. Este o avere estimata de noi, pentru ca nimeni n-a facut niciun audit la firma Agricomex. Averea provine de la primul ei tata, Ioan Banicioiu care a fost inchis pentru furt. El tragea la cantar si a facut 1,5 milioane de lei vechi la acea vreme. Militia de la vremea respectiva i-a confiscat bijuteriile, banii si carnetele de CEC.

Marioara Zavoranu lucra la un shop de tranzactie de valuta, undeva in Dorobanti in Bucuresti si unul la Jupiter-Neptun. Ea a ramas cu bani dupa ce a fost condamnat Banicioiu inainte de 1990. I-a investit in bijuterii, tablouri si un apartament in centrul Bucurestiului. Imediat dupa Revolutie s-a recombinat cu Nicolae Banicioiu care avea relatii in domeniul comertului si avea multi bani. El era sef peste Gostaturi si peste restaurante. Imediat cand astea s-au privatizat, el le-a cumparat si de acolo a mostenit Marioara totul. In 2003, cand a murit Zavoranu, Marioara si Oana au mostenit o avere echivalenta la 5 milioane de euro. Imediat, Oana a cedat 75% din actiuni catre mama ei”, a explicat Madalin Pribu sursa averii.

“Mărioara Zăvoranu a bagat banii intr-un offshore. Adica ea a ramas cu 56% si restul de 44% i-a bagat in offshore-ul asta din Insulele Virgine Britanice. Asa reusea sa fenteze statul roman si sa obtina profit de 100%. Actiunea s-a petrecut in 11.11.2013. Tot ce se afla in offshore-ul asta ii apartine fratelui Marioarei, Gigicu. Poate asta e si motivul pentru care ea s-a impacat asa fictiv cu el la inmormantarea mamei ei. Ea stie ca banii sunt in familie, doar ca nu se poate atinge de cei 44%. “, a adăugat jurnalistul de investigaţii, potrivit evz.ro.

Sursa: obiectiv.info

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.