BOMBĂ: Vârsta de pensionare, SCHIMBATĂ iar în România! Vezi AICI dacă și tu poți ieși mai repede la pensie la termen sau anticipat

Reducerea vârstei de pensionare este posibilă mult mai devreme pentru mai multe categorii de persoane care au lucrat în condiții speciale.

Este vorba despre Legea nr. 221/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

Printre alte persoane, este vorba despre: personalul navigant pe avioanele clasice de transport public; însoțitorii de bord din aviație; parașutiștii profesioniști; instructorii de zbor; cei care au lucrat în subteran la construcții hidrotehnice de tuneluri, de galerii și de centrale electrice subterane, la exploatări din cariere prin tuneluri și galerii; cei care au făcut lucrări subterane de construcții, întreținere și reparații de tuneluri, de căi ferate, drumuri, dar și la galeriile aferente, cu adâncimi mai mari de 8m; mecanicii de la metrou; cei care au lucrat pe platforme marine și cei care au lucrat în exploatări forestiere, scrie avocatnet.ro.

Un articol de: B1.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.