Bon de 200 de euro pentru români! Vezi ce condiție trebuie să îndeplinești

Bon de 200 de euro pentru români! Vezi ce condiție trebuie să îndeplinești

Vestea momentului pentru milioane de români după ce autoritățile au anunțat că vor acorda bonuri valorice în valoare de 200 de euro! Ce trebuie să faci ca să le obții?

Antalya cu avionul din Baia Mare.  vezi aici oferta Sejururi cu avionul in Antalya, Turcia din Baia Mare

După ce a fost îndelung dezbătut, proiectul a fost aprobat și presupune acordarea de bonuri valorice de 200 de euro pentru români.

Ele pot fi folosite pentru achiziționarea unui calculator, de către familiile cu venituri reduse. Cererile pentru obținerea acestor bonuri valorice se fac până pe 19 aprilie, iar elevii vor putea beneficia de ele în luna iulie.
„Este o incercare a noastra de a-i ajuta pe elevi sa foloseasca tehnologia si sa invete sa lucreze pe computer pentru ca pentru cei care sunt scoliti astazi computerul este un instrument de munca pentru toata viata lor activa.

Se incadreaza cu un anumit venit. Ne gandim ca poate in perspectiva sa extindem venitul minim pe economie pentru cei care beneficiaza de acest bon. Nu are niciun fel de semnificatie culoarea – sa nu considerati ca e legata poate de culoarea celor care guverneaza tara – nicidecum. Pentru ca exista mai multe vouchere de care beneficiaza fii salariatii bugetari, cum sunt voucherele de vacanta”, a declarat Ministerul Educației, Ecaterina Andronescu.Sursa: bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.