Borşa: Imagini intervenţie în zona montană

În ziua de sâmbătă,  09 iunie a.c., în jurul orelor 12:50, militarii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Borşa, în timp ce se aflau împreună cu membrii Serviciului Salvamont în zona Cascada Cailor de lângă oraşul Borşa, au fost sesizaţi de către un turist cu privire la faptul că o persoană a căzut şi s-a lovit la un picior. În acel moment  jandarmii şi salvamontiştii s-au deplasat spre zona indicată de turist, zonă în care au identificat o persoană de sex feminin, cu vârsta de 20 de ani din Cluj Napoca,  care susţinea că din cauza terenului accidentat s-a lovit şi acuza dureri la glezna piciorului stâng. Jandarmii împreună cu membrii Serviciului Salvamont au acordat primul ajutor şi au solicitat prin SNUAU 112 intervenţia ambulanţei, după care au transportat persoana până la staţia teleferic, zonă unde ambulanţa avea acces.

Persoana accidentată a fost predată echipajului S.M.U.R.D., în vederea deplasării la  Spitalul Borşa, pentru investigaţii de specialitate.

Jandarmii montani maramureşeni recomandă ca în cazul în care sunteţi victima unui accident sau martorii săvârşirii unor fapte de natura antisocială sau fapte de natura să tulbure liniştea publica, să solicitaţi sprijin prin sistemul unic de urgenţă ‘112’ sau să vă adresaţi direct echipajelor de jandarmi montani prezente în zonă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.