Borşa: O autoutilitară şi lemnul transportat ilegal, confiscate de poliţişti

Un control de rutină al poliţiştilor din Borşa a dus la oprirea unei autoutilitare cu care se transporta lemn. Întrucât şoferul nu avea asupra sa avizul de însoţire, întreaga cantitate de lemn a fost confiscată iar autoutilitara cu care s-a efectuat transportul a fost indisponibilizată.

Poliţiştii maramureşeni au intensificat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic. Ieri, 11 decembrie, poliţiştii din Borşa au acţionat pe raza de competenţă împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Alpina Borşa. În cadrul activităţilor desfăşurate pe D.N.18, strada Preluca Tătarilor din Borşa, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară care transporta material lemnos de esenţă răşinoase, specia molid.

Deoarece conducătorul auto, un bărbat din oraş, nu avea asupra sa avizul de însoţire a lemnului transportat, poliţiştii au luat măsura confiscării celor peste 7 mc lemn şi a indisponibilizării autoutilitarei.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5 000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2017.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.