Borșa – STUDIU SOCIOLOGIC

Primăria Borșa Maramureș a lansat primul studiu sociologic ce va avea 13 intrebări, prin care se  doreste să se identifice necesităţile specifice şi primordiale ale locuitorilor orașului Borșa , în vederea dezvoltării comunității prin crearea de locuri de muncă pe domenii de activitate și în raport cu pregătirea și aptitudinile profesionale ale cetățenilor.

In fiecare zi la nivelul primăriei se vor centraliza răspunsurile  la intrebările care au fost prezentate in chestionare, iar la final se va prezenta rezultatul studiului.

Prima intrebare din acest studiu a fost: „Cât de mulțumit sunteți de actuala situație financiară?” adică de valoarea veniturilor familiei, subiectii au raspuns astfel:
1. Foarte mulțumit – 1,94%
2. Mulțumit – 20,87%
3. Nemulțumit – 51,21%
4. Foarte nemulțumit – 25,24%
5. Nehotărâţi – 0,73%

Fotografie: STUDIU SOCIOLOGIC 
cu privire la identificarea necesităţilor specifice şi primordiale ale locuitorilor orașului Borșa în vederea dezvoltării comunității prin crearea de locuri de muncă pe domenii de activitate și în raport cu pregătirea și aptitudinile profesionale ale cetățenilor. 

In fiecare zi o sa prezentam cate un raspuns centralizat la nivelul orasului Borsa la intrebarile care au fost prezentate in chestionar.

Pentru azi la intrebarea: "Cât de mulțumit sunteți de actuala situație financiară?" adica de valoarea veniturilor familiei, subiectii au raspuns astfel:
1. Foarte mulțumit     - 1,94%
2. Mulțumit         - 20,87%                              
3. Nemulțumit       - 51,21%
4. Foarte nemulțumit  - 25,24%
5. Nehotărâţi         - 0,73%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.