Borşa:Consecinţe grave ale neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum

În cursul acestei nopţi, la ora 00,28 Poliţia oraşului Borşa a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Moldovei din localitate,  s-a produs un eveniment rutier cu victime. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat următoarele:  un bărbat de 26 de ani din localitatea Borşa, a condus un autoturism având direcţia de deplasare dinspre Borşa înspre Suceava. Într-o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum (drum cu denivelări), acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul în partea dreaptă  şi a intrat în coliziune cu arborii de pe malul pârâului Vişeu.

În urma accidentului, pasagerul din dreapta faţă, un bărbat de 31 de ani din Borşa,  a decedat, iar conducătorul auto şi un alt pasager din autoturism au suferit vătămări corporale. Ambii au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta se afla influenţa băuturilor alcoolice, motiv pentru care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.