Bucovina Rădăuți învingătoare la scor inaintea duelului cu FCM Baia Mare

FCM Baia MareBucovina Rădăuți învingătoare la scor inaintea duelului cu FCM Baia Mare

Marți 25.08.2015, FCM Baia mare începe sezonul oficial, cu o deplasare la Rădăuți pentru meciul contând din turul al IV-lea al Cupei României, în compania formației locale Bucovina, o echipă incomodă din seria C1 a Ligii 3.

După opt săptămâni de pregătire si definitivare a lotului, cu 13 meciuri amicale disputate, FCM Baia Mare pornește la drum cu gândul de a face o figură frumoasă în Liga 2 și ca obiectiv în Cupa României, să aducă o echipă de tradiție pe stadionul ”Viorel Mateianu”.

În cele 13 meciuri de verificare din perioada de pregătire, elevii lui Dorin Toma și Cristian Bogdan au obținut 7 victorii (4-2 cu Cigand, 5-1 cu FC Zagon, 2-1 cu Viitorul Domnești, 3-0 cu Metaloglobus București, 2-0 și 4-0 cu ACS Comuna Recea, 3-1 cu CSM Sighet), 4 rezultate de egalitate (2-2 și 0-0 cu Olpimpia Satu Mare, 1-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, 2-2 cu Luceafărul Oradea) și doar 2 înfrângeri (1-3 DVSC Debrecen, 1-2 Unirea Târlungeni).

Înaintea partidei de Cupa României cu FCM Baia Mare, Bucovina Rădăuți a învins la scor (5-1) formația de Liga 4, Șomuz Fălticeni, și se anunță a fi în formă bună pentru partida de marți cu băimărenii. Pentru bucovineni au înscris: Ieșean (2), Stoian, Julei și Luțac.

Bucovina RadautiReferitor la partida din Cupa României, antrenorul-jucător al rădăuțenilor Iulian Ionesi a declarat pentru Monitorul de Suceava: „Ne aşteaptă o săptămână foarte dificilă, cu două jocuri extrem de tari. Marţi, în Cupa României, vom întâlni o echipă de tradiţie a fotbalului românesc, proaspăt promovată în eşalonul al doilea. E clar că Baia Mare este echipa mai valoroasă şi porneşte cu prima şansă, însă eu sunt încrezător în băieţii mei, mai ales că tot lotul este valid. Chiar dacă problemele financiare cu care ne confruntăm nu şi-au găsit încă rezolvare, noi vom încerca să dăm totul pe teren, cum de altfel am făcut şi până acum” .

Așadar se anunță o partidă mai dificilă pe cât se așteaptă, însă condițiile de pregătire din această vară, au făcut posibilă o bună pregătire și acumulare din partea fotbaliștilor băimăreni dar și o consolidare a relațiilor de joc, care dau speranțe într-un rezultat favorabil elevilor lui Dorin Toma și Bogdan Cristian.

Meciul din Cupa României dintre Bucovina Rădăuți și FCM Baia Mare se va disputa marți 25.08.2015, pe stadionul Municipal din Rădăuți și va începe la ora 17.30. Meciul va putea fi urmărit și în format live-text pe site-ul clubului www.fcmbaiamare.ro

Ioan R. Ster

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.