Butonul secret pe care îl are orice iPhone.

O femeie a devenit virală pe TikTok, după ce a dezvăluit utilizatorilor o funcție iPhone despre care probabil nu s-a auzit și care permite să fie activate comenzi rapide, cum ar fi pornirea unei aplicații sau deschiderea camerei cu doar câteva atingeri.

Butonul secret pe care îl are orice iPhone. O femeie susține că până acum ai folosit iPhone-ul „greșit” dacă nu știi de una dintre funcțiile sale „secrete”. Elly postează în mod regulat sfaturi și recenzii tehnice pe TikTok (@ellyawesometech) unde și-a creat un număr de aproape 840.000 de fani.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna ianuarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Dar într-un videoclip recent, care a fost vizionat de 34.000 de ori, ea dezvăluie că există un „buton secret” pe spatele iPhone-ului tău. Deși această funcție există de ani de zile, mulți oameni au fost șocați să afle că există.

În videoclip, Elly spune: „Îți folosești greșit iPhone-ul dacă nu folosești funcția de atingere înapoi. Da, există un buton secret pe spatele iPhone-ului tău”.

Pentru a activa funcția ”spate”, Elly spune că trebuie să accesați aplicația Setări, apoi să faceți clic pe Accesibilitate, urmat de Atinge, apoi derulați în jos unde puteți face clic pe ”Atingeți pe spate”. Aici, puteți alege dacă doriți să apăsați sigla o dată sau de două ori pentru a o activa și ce comenzi rapide doriți să facă, cum ar fi deschiderea anumitor aplicații, fotografierea și pornirea lanternei.

De când a fost postat, videoclipul, acesta a fost apreciat de peste 1.600 de ori și a primit zeci de comentarii de la oameni dornici să îl încerce ei înșiși.

Un internaut a comentat: „Folosesc aceasta pentru a deschide aplicația de înregistrare QR când nu o găsesc”.

În timp ce altcineva a spus: „Am aflat asta până când am aflat din întâmplare că am obiceiul de a apăsa pe telefon când sunt nervos”.

O persoană a spus: „Omg, funcționează !!!!! Mulțumesc!”

Un altul a scris: „Mi-a schimbat viața”.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.