Ca la noi la nimeni! Pădurar bătut de colegi, din cauza dezvăluirii unor tăieri ilegale de lemne

Pădurar bătut de colegi, din cauza dezvăluirii unor tăieri ilegale de lemne. Un pădurar din Moldovița a fost luat la bătaie de colegi, din cauza unor dezvăluri despre tăierile ilegale de lemne.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Tatăl pădurarului suspectat că a denunțat tăierile ilegale de lemne, în reportajul celor de la Recorder, a fost bătut crunt de colegii săi silvicultori.

Agresiunea ar fi avut loc la o casă de vânătoare a Ocolului Silvic Moldovița. Totul a fost scos la iveală de activistul de mediu Tiberiu Boșutar, care a publicat informații despre agresiune pe site-ul legeacodrului.ro.

„Scandal uriaș la casa de vânătoare a Ocolului Silvic Moldovița! Tatăl pădurarului suspectat că a denunțat furturile din zonă pe filmarea celor de la Recorder a fost rupt în bătaie acum de colegii supărați că nu mai pot face bani din tăieri ilegale. La scenele de groază a participat și inginerul responsabil cu paza și protecția pădurii. Concret, după ce legeacodrului.ro a luat amploare, în Moldovița cei implicați în fenomen nu mai ezită. Pădurarii, adică exact cei vinovați pentru furturile din trecut, nu rezistă să supraviețuiască din salariu și încep să se acuze reciproc. De la vorbe, la fapte, nu a mai durat mult”, a scris activistul de mediu.

Potrivit lui Tiberiu Boșutar, victima a fost bătută crunt de colegii săi, pădurari angajați la Ocolul Silvic Moldovița.

„Mugurel Cenușă a fost bătut crunt de agresori care i-au rupt câteva coaste. Motivul este unul cât se poate de şocant. Pădurarul este acuzat de colegii de la Ocolul Silvic Moldovița că în zonă nu se mai pot face bani din tăieri ilegale pentru că el a denunțat acest fapt”, se arată pe legeacodrului.ro

Activistul de mediu susține că pădurarul ar fi fost amenințat cu moartea de colegii săi.

„Te omorâm noi, fu..ţi biserica mă-tii. Fu..ţi Dumnezeii mă-tii, te omorâm noi. N-ai să ne mai faci tu nouă reclamații. ai de gând să mai f..i mult Ocolul ăsta? Lasă că ai să vezi tu ce te așteaptă”, i-au transmis aceștia deranjați și de camerele instalate de Asociația Moldovița, camere de supraveghere care împiedică furtul de lemne. De altfel, camerele Asociației par să le strice serios socotelile pădurarilor. Disperați că nu mai au de unde și cum să facă bani, aceștia încep să se acuze reciproc. Concret, între pădurari a început un joc de-a șoarecele și pisica în care trebuie să fie găsit și pedepsit cel ce a denunțat metodele de furt”, scrie legeacodrului.ro.

Potrivit lui Tiberiu Boșutar, victima nu a vrut să depună plângere la poliție de frică să nu-și piardă locul de muncă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.